Katarina Gromilić otkriva svoja iskustva sa mezoterapijom

U vreme kada estetska hirurgija dominira u ženskom svetu, samo najmudrije dame uspevaju da se otrgnu od vladajućeg trenda i da umesto „odlaska pod nož“ neguju svoju prirodnu lepotu. Jedna od njih je naša uspešna balerina Katarina Gromilić koja je u svojoj misiji pronašla i odlične saveznike. Poverenje je prvenstveno ukazala doktorki Ivani Filipović Marković zahvaljujući čijim tretmanima njeno lice uvek izgleda sveže i odmorno, a tu je i nezaobilazna Mesosys kozmetika. Preparati koji ne sadrže veštačke boje i mirise, kao ni druge štetne sastojke koji su često u sastavu preparata za negu čine ovaj brend jedinstvenim na tržištu.

Pre godinu dana počeli ste saradnju sa doktorkom Ivanom Filipović Marković, kako je došlo do toga?
– Ivana me je pozvala pre godinu dana da kao balerina budem zaštitno lice njene ordinacije. Pre nego što sam prihvatila ponudu dobro sam se raspitala o njoj i shvatila da ona ima diplomu Medicinskog fakulteta, da je bila na mnogobrojnim usavršavanjima u inostranstvu i da je veoma cenjena u svojoj branši. Zbog zavidne biografije koju ima rado, odlučila sam da prihvatim njenu ponudu, a u međuvremenu, sam počela da odlazim kod nje i na tretmane.

Koju vrstu tretmana ste radili i kakva iskustva imate?
– Za sada radim mezoterapiju, ali bez hijalurona i botoksa, već samo sa vitaminskim koktelima. Prezadovoljna sam rezultatima, jer moje lice izgleda uvek sveže i odmorno.

Tokom leta su popularni anticelulit tretmani, jeste li ih isprobali?
– Jesam prošle godine i bila sam jako zadovoljna. Fizički sam jako aktivna tako da nemam mnogo celulita, ali ono malo što sam imala potpuno je nestalo.

1p kg 14615

Nedavno ste postali i zaštitno lice Mesosys kozmetike, kako ste zadovoljni njihovim proizvodima?
– Dokrotka Ivana radi sa tim proizvodima i na njenu preporuku sam ih najpre isprobala, a potom i započela saradnju sa njima. U pitanju su potpuno prirodni preparati bez boje i mirisa, kao i bez metila, etila, propila i butil parabena. Osim preparata, dobila sam i set za kućnu mezoterapiju zahvaljujući kome sada ređe idem na tretmane. U pitanju je jedan dermoroler kojim se tretira lice nakon čišćenja, a nakon toga se nanese serum. Zahvaljujući tome, serum dubinski hrani kožu dok nanošenjem proizvoda, on deluje samo na površini kože. Tretman se radi jednom nedeljno, a razultati su fantastični.

Koliko je za balerinu bitno da vodi računa o izgledu?
– Veoma je bitno, jer mi radimo do nekih četrdeset godina, a što bolje izgledamo, dobijaćemo više boljih uloga. Moramo da vodimo računa o svemu – od izgleda kože do tela i kose.

Trudite li se da na vaše kćerke prenesete zdrave navike?
– Naravno, Lara i Hana su još male tako da se te navike prvenstveno odnose na higijenu. Učim ih da peru zubiće nakon svakog obroka, pošto treniraju ritmičku gimnastiku, nakon svakog treninga obavezno je tuširanje, a uredni nokti i kosa su obavezni.

Podeli

Scroll to Top