Kim Kardashian otkrila svoj režim ishrane i način vežbanja

Mada se ne može pohvaliti manekenskom građom, Kim Kardashian veoma vodi računa o svojoj ishrani i redovno odlazi u teretanu. Česta putovanja, pojavljivanje na društvenim događanjima, snimanje rilitija, ne ometaju slavna starletu da se posveti sebi. Ona je nedavno otkrila svoju svakodnevnu rutinu kada su u pitanju treninzi.
– Moje vežbanje traje otprilike sat vremena i započinje trčanjem koje traje 35 minuta, a nakon toga odradim trening za trbušnjake i noge – otkrila je Kim i dodala kako jako pazi na to da ima zdravu i uravnoteženu prehranu, što ne utiče samo na njenu formu i telesnu građu nego i na besprijekoran ten.
– Kanye je imao veliki utjecaj na moj novi režim ishrane i kao par se jako trudimo da održimo ravnotežu – rekla je slavna rialiti zvezda i otkrila jedan svoj dnevni jelovnik za novi broj Harpers Bazaara.
– Za doručak najčešće jedem jaja, zobenu kašu ili proteinski napitak s voćem – izjavila je Kim i dodala kako u kući imaju kuvara koji im svako jutro pravi doručak i s kojim planiraju ostale obroke u danu, a viđaju se i sa nutricionistom koji im svakih deset dana menja režim ishrane.
– Uopšteno se trudim da budem što bolji uzor svojoj ćerki, pa zdravo jedem i izbegavam bilo kakve dodatke ishrani ili prevelik unos kofeina – otkrila je za kraj Kim.

Podeli

Scroll to Top