Klasične prolećne kombinacije koje nosimo i ove godine

Već je izvesno da ćemo proleće 2023. pamtiti po kožnim bomber jaknama, maksi suknjama, kargo pantalonama i XL torbama, međutim, to ne znači da ćemo se odreći klasičnih komada i kombinacija koji su savršena osnova svakog garderobera. Naprotiv, čak se i dešavanja u modnom svetu poslednjih sezona kreću u tom pravcu da motivišu žene da na početku svake sezone stvore sopstvenu capsule kolekciju sa basic odećom, koja se lako kombinuje i međusobno i sa trendovskim komadima. To je to jedini siguran način da u širokom luku izbegnete one grozne nemam šta da obučem situacije.
Imajući to u vidu, odlučili smo da napravimo listu naših omiljenih prolećnih kombinacija koje nosimo iz godine u godinu, a sa kojima nema greške. U pitanju su outfit predlozi sastavljeni isključivo od klasičnih komada koje svaka žena ima u svom garderoberu i čija se kupovima uvek isplati. Nastavite da skrolujete.

Sako, farmerke i baletanke

Ovo je jedna od onih kombinacija koju možete da nosite uvek i svuda, bilo da ste krenuli u kancelariju ili na ručak sa prijateljicama. Najuniverzalniji stajling dobićete ako sako, farmerke i baletanke ponesete uz belu košulju, mada nećete pogrešiti ni sa belom majicom ili tankim pletivom.

Naš predlog

ARMANI EXCHANGE,
cena: 18.290 din.

Rolka bez rukava i pantalone

Crna rolka bez rukava i pantalone u istoj boji momentalno nas vraćaju u 90-te, a ovu kombinaciju volimo zato što je toliko jednostavna a toliko šik.

Naš predlog

RED VALENTINO,
cena: 74.390 din.

Slip haljina, sako i potpetice

Jedna od najklasičnijih kombinacija za večernje izlaske! Bez obzira na aktuelne trendove, slip haljine uvek izgledaju seksi i atraktivno, a nama se najviše dopadaju u paru sa oversized sakoima.

Naš predlog

Bela košulja i crne pantalone

Verujemo da o ovoj vanvremenskoj kombinaciji ne moramo mnogo da govorimo. Pogodna je za bukvalno svaku dnevnu priliku, a pritom postoji nekoliko načina da ponesete ova dva komada pa ne morate da se plašite monotonije.

Naš predlog

WEEKEND MAX MARA,
cena: 23.990 din.

Teksas košulja i farmerke

Kako je teksas najpopularniji materijal ove sezone, poslednjih nedelja imamo pravu poplavu double denim kombinacija, ali mi se nekako uvek najradije vraćamo ovom vanvremenskom tandemu.

Naš predlog

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @filippahagg
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top