Look dana: Lupita Nyong’o na dodeli SAG Awards u Los Anđelesu

Dok čekamo dodelu filmskih nagrada godine – moćnog Oscara, sinoć smo imali priliku da prisustvujemo reviji glamuroznih toaleta na dodeli Screen Actor Guild Awards. Na crvenom tepihu ispred Shrine Auditprium Expo hale najviše drame unele je glumica Lupita Nyong’o. Prošetavši samouvereno u Elie Saab kreaciji iz Pre-Fall 2015 Ready-to-wear kolekcije, sve su oči bile uprte u nju. Tridesetjednogodišnja glumica pozirala je nasmejano u predivnoj floralnoj haljini sa nezaobilaznim crnim prugama koja je imala duboki dekolte i dugačke rukave. A očaravajući donji deo toalete nalik plisiranoj suknji ostavio je sve bez daha.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Prošlogodišnja dobitnica Oscara za ulogu u filmu „12 godina ropstva“ odlučila se za nakit Freda Leightona čije su se dijamantske minđuše odlično uklopile uz celokupan outfit, a na ruci je imala prsten u Art Deco maniru sa potpisom istog dizajnera nakita.
Kao i obično, ambasadorka brenda Lancome, make-up je poverila čuvenom Nicku Baronsu koji je odlučio da naglasi njenu lepotu svetlucavom šminkom sa jakim karminom boje vrusnice. Kada je reč o frizuri, ostala je verna afro stilu i odlučila se za dramatične pletenice.
Nyong’o je ovog puta došla na dodelu SAG Awards kako bi uručila nagradu najboljem glumcu na TV filmu ili mini seriji, a na pozornici je održala govor sa Jaredom Letom što je podstaklo glasine da su njih dvoje u vezi. Razlog tome je što ju je Leto u svom govoru u martu prošle godine na dodeli Independent Spirit Awards proglasio „budućom bivšom ženom“.
Lupita je svakako uživala u svojoj slavi i na dodeli nagrada, a i kasnije na after partyju za koji je izabrala sličnu toaletu Elia Saaba, ali ovog puta nešto kraću koju je upotpunila crvenim cipelama.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top