Zavirite u posed Amal Amamuddin i Georga Clooneyja nadomak Londona

Nakon što su se ove jeseni venčali i počeli da žive na relaciji Velika Britanija – Amerika, bračni par Amal Alamuddin i George Clooney kupili su luksuzno seosko imanje u blizini Londona. Skupocena vila na reci Temzi koja nosi naziv „Mill House“ veličanstveno je zdranje iz sedamnaestog veka i prostore se na oko hiljadu kvadratnih metara. Uz dvorište koje je površine od oko pet i po hektara, uspešna advokatica i holivudski glumac imaju na raspolaganju veliki prostor za odmor i uživanje.

4pgeovila

Bajkovito imanje smešteno je u slikovitom zaseoku Sonning koje je udaljeno četrdeset kilometara od centra Londona, a osim luksuza, supružnicima pruža i osećaj intime. Naime, do njihvog doma može se doći samo brodom ili preko kratkog drvenog mosta koji se nalazi iza električne kapije sa video nadzorom.

5pgeovila

Trospratna rezidencija ima deset spavaćih soba i osam kupatila. U prizemlju se nalaze dve dnevne sobe, moderna kuhinja sa veličanstvenim ostrvom, teretana, trpezarija i biblioteka, dok je prvi sprat rezervisan za sobu za sedeljke, glavni apartman i pet spavaćih prostorija. Na poslednjem novou nalaze se još četiri spavaće sobe, a svaka ima svoje privatno kupatilo.

8pgeovila

Vila je poslednji put renovirana devedesetih godina prošlog veka tako da je nameštaj uglavnom iz tog doba, ali je sigurno da će Amal i George uneti mnogo novina u svoj dom. Cena slikovitog zdanja iznosila je oko šesnaest miliona dolara.

7pgeovila

 

 

 

 

 

 

Podeli

Scroll to Top