Influenserka Maja Mitrović otkrila nam je kako u ovom trenutku izgleda njena shopping lista

Iako zima i dalje traje, dolazak februara i sve toplijih dana inspirisao nas je da počenemo da razmišljamo o trendovima i komadima za predstojeće proleće. Svaka nova sezona donosi bezbroj mogućnosti za unapređenje ličnog stila, ali i pametnu kupovinu bezvremene odeće koja će se dugo zadržati u našim ormarima. Upravo takvi odevni komadi nalaze se na shopping listi dizajnerke i influenserke Maja Mitrović čiji je Instagram profil već neko vreme na našem radaru. Maja nam je otkrila šta su po njoj must have komadi za sledeću sezonu, kao i to kako izgleda njena aktuelna shopping lista.

MUST HAVE KOMADI SEZONU PRED NAMA…
– U eri konstantne promene trendova, sa mojim ličnim sazrevanjem sve više biram timeless komade i održivu modu, pogotovo ako ulažem veći novac u iste. Broj jedan na mojoj listi zauvek će biti oversized sakoi sa naramenicama. The bigger the better. Takođe, trenč mantil je nešto što nikad ne izlazi iz mode i moj ormar ga se nikada neće zasititi. Definitivno sam za kožne opcije istog, mislim da staroj formi svima poznatog komada daju sasvim drugu dizmenziju i vizuelni osećaj skupoće.

AKTUELNI TRENDOVI KOJI MI SE DOPADAJU…
– S obzirom da je tek završena Nedelja visoke mode u Parizu, već imamo naznaku kako o održivim tako i o novim trendovima za ostatak 2024. godine, ali biram da budem strpljiva do kraja februara i zavrsetka Milan Fashion Weeka jer mislim da je on ključan modni event za stvaranje celokupne slike, pa i diktiranje i sumiranje predstojećih trendova.
TRENDOVI KOJI MI SE NE DOPADAJU…
– Nemam ništa određeno što bih izdvojila kao celinu da mi se ne dopada. Mislim da svaki komad, koji mi čak na prvu i ne leži, mogu da uklopim u svoju estetiku i da uz dobar stajling okrenem „priču na svoju vodenicu“.

AKTUELNA SHOPPING LISTA
– No.1 na mojoj listi ove sezone je moja „ljubav na prvi pogled“ – Bottega Veneta Sardine With Chain torba u barolo boji. Bottega Veneta definitivno je brend u koji treba ulagati, jer su dobre predikcije da će cene njihovih torbi vremnom samo rasti, tako da je ona svakako isplativ kolekcionarski komad.

– Oduševila me je i jedna veoma smela Mini Jodie torba u emerald green/glacier boji. Kad bih birala da odstupim od klasike, ona bi bila moj izbor.

– Žena ne moze nikad imati dovoljno torbi, ali ni dovoljno pari obuće, tako da se na mojoj listi već neko vreme nalaze i Robin black combat čizme sa potpisom brenda The Attico.

– Takođe, oduševljena sam njihovim novim denim komadima sa kojima ne možete da promašite.

– I kao jedan kasičan komad odvojila bih Miu Miu Nappa leather coat koji će se kad tad naći u mojim rukama.

Intervju: Kristina Blagojević
Foto: Instagram (@who.is.mm), Promo

Podeli

Scroll to Top