Marija Minić nam je otkrila koji se komadi trenutno nalaze na njenoj shopping listi

Konačno smo dočekali sunčane dane i temperature koje prelaze 20 stepeni što u praksi znači da je vreme za SPF proizvode i lagane odevne komade. Prvi favoriti za kasno proleće u stižu u omiljene radnje i online shopove, a mi uveliko pravimo planove o tome šta ćemo od aktuelnih trendova implementirati u sopstveni stil. U skladu sa tim, pomoć smo potražili od influenserke i dizajnerke Marije Minić, koja stoji iza brenda MM Couture. Ona je sa nama podelila šta je joj se od prolećnih trendova dopada i koji se komadi nalaze na njenoj shopping listi.

MUST HAVE KOMADI ZA OVU SEZONU…
Must have svake sezone za mene su šeširi iz prostog razloga što svaki stajling podižu na viši nivo. Pored toga, trenutno bih izdvojila baletanke i klompe koje ove sezone doživljavaju veliki come back.
TRENDOVI KOJI MI SE DOPADAJU…
– U principu nisam neko ko slepo prati trendove. Volim da ispratim šta se desava na modnoj sceni ali izaberem ono što odgovara mom senzibilitetu i estetici. Ovesized sakoi, maxi suknje, mini torbe, bomber jakne, baketanke i poneki pink momenat nešto su što je našlo mesta u mom garderoberu poslednjih sezona.

TRENDOVI KOJI MI SE NE DOPADAJU…
– Visoke platforme na štiklu nikako se ne uklapaju u moj vizualni identitet.
NA MOJOJ SHOPPING LISTI SE NALAZE…
Trench jakne, baletanke, klompe, šeširi i nakit su na wish listi ove sezone.

Razgovarala: Kristina Blagojević
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top