Originalni novogodišnji pokloni sa Remake potpisom

Godinu polako privodimo kraju, a sa njom i tradiciju kupovine poklona koji će naše najbliže sačekati ispod novogodišnje jelke. Ukoliko ovog puta želite da vaše najbliže darujete nečim posebnim, predlažemo vam da se odlučite za neki od komada domaćeg brenda Remake iza koga stoje umetnice Jovana Božović i Antea Arizanović. Zanimljivi komadi za kuću ili basic odeća sa interesatnim porukama savršen su izbor za sve one koji žele da izbegnu dobro poznate klišee.

1r-251216

U bogatoj ponudi izdvajamo šolje za belu kafu sa zlatnim drškama i slovima, a za nešto romantičnije savršen izbor jesu šoljice za kafu sa natpisom „I Kiss Better Than I Cook“ ili „Rebels Make History“.

2r-251216

Ukoliko želite da obradujete prijateljicu ili sestru nekim od praktičnih odevnih komada, bela majica ili košulja sa zanimljivom porukom odlično je rešenje. Cool beretke koje su ove godine i više nego aktuelne svakako su dobar izbor, a šal sa natpisom „Little Girls With Dreams Become Women With Vision“ obradovaće svaku pripadnicu lepšeg pola.

3r-251216

Originalna sveska koja može poslužiti kao planer ili storage bag takođe mogu biti sjajno iznenađenje, a među našim favoritima našao se i dezertni tanjir sa porukom „I Got Rhythm“.

4r-251216

Podeli

Scroll to Top