Po meri košarkaša: Novi restoran na beogradskoj gastro mapi

Gastro karta Beograda, od juče je dobila još jednu adresu, jer je otvoren novi restoran „Monument Green“ koji se nalazi u okviru jedinstvenog multifunkcionalnog prostora Life Active Health Club-a i deo je projekta FINEST FOOD FOR LIFE ACTIVE PEOPLE. U pitanju je partnerski projekat Life Active Health Club-a i restorana Monument, nastao sa ciljem da svima koji vode računa o svom zdravlju i izgledu, ponudi koncept savremenog, a zdravog načina života.

1p la 16516

– Veoma sam srećan što smo krenuli u zajedničku saradnju sa restoranom Monument i što smo proširili ponudu Life Active Health Club-a. Od danas je naš klub, pored fitness centra, opremljenog najsavremenijim spravama, igraonicom za decu, kafeom i domom zdravlja Vizim, bogatiji za poseban i zdrav restoran Monument Green. Ovaj restoran je primer da u isto vreme možemo i brinuti o zdravlju i priuštiti sebi uživanje u hrani – izjavio je ovom prilikom Marko Kešelj, suvlasnik Life Active Health Club-a.

2p la 15615

Isto zadovočljstvo deli i Miloš Đoršević, suvlasnik restorana Monument:
– Posebno mi je drago što je tim Life Activa prepoznao koncept zdrave i kvalitetne ishrane koja je potpuno u skladu sa konceptom Life Active Health Club-a i što ćemo zajedničkim snagama Beograđanima ponuditi jedinstven doživljaj i ugođaj na zdrav način. Jako sam ponosan što je u našim restoranima veoma dobro prihvaćena ideja Green koncepta i što naši gosti već dve godine uživaju u jelima koja su kreirana u saradnji naših kuvara i ljudi koji se dugo bave odnosom hrane i ljudskog organizma.

3p la 15615

Monument Green filozofija utemeljena je na naučnim istraživanjima u sistematičnom praćenju delovanja selektivne hrane na ljudsko telo. Green meni je koncipiran tako da uspostavlja fizički i mentalni balans u organizmu. Sva jela su lako varljiva, ali konstantna u oslobađanju energije, što daje produženi osećaj sitosti i odličnu potporu za fizičke i mentalne aktivnosti. Na ovakvim i sličnim programima nalaze se i neki od najboljih sportista današnjice. Pored posebne pažnje posvećene nutritivnoj vrednosti namirnica, sva jela zadovoljavaju i gastronomska očekivanja gurmana.

Podeli

Scroll to Top