Pogledajte stylish dom Sare Jessice Parker u Njujorku

Najveća modna ikona među glumicama Sara Jessica Parker i njen suprug Matthew Broderick odlučili su da prodaju svoj luksuzni dom u Njujorku. Oni za prostrani stylish stan traže dvadeset i dva miliona dolara, a i tokom 2012. godine su pokušavali da nađu kupca za ovo mondensko zdanje koje su tada prodavali po ceni od dvadeset i pet miliona dolara.

nas 2

Poznati supružnici ovaj apartman koji se nalazi u okrugu Greenwich Village u Njujorku kupili su 2011. godine i potpuno ga renovirali tako da sada izgleda veoma glamurozno sa visokim plafonima i elegantnim drvenim podovima. Stan se prostire na 800 kvadratnih metara i „okupan“ je prirodnom svetlošću jer ima mnogo staklenih vrata i velikih prozora dok je osvetljenje za kasne sate dizajnirao čuveni Arlond Chan. Sastoji se od pet spavaćih soba, ima sedam kamina i osam kupatila, a u jednom od njih je i ručno pravljena ovalna kamena kada. Na glavnom spratu nalazi se privtna terasa, kao i veliki broj ugrađenih masivnih polica za knjige. Prostrani garderoberi se podrazumevaju, pa tako postoje čak dve sobe namenjene za odlaganje stvari i obuće.

10p

Zgrada u kojoj je smešten ima predivno uređenu baštu, stvorenu za uživanje tokom čitavog dana, a pogodna je i za večernje party-je. Luksuzna zgrada ima najsavremeniji sistem izolacije, moderne sisteme za održavanje vatre u kaminima, kao i sistem osvežavanja vazduha.


Podeli

Scroll to Top