Prefinjena princeza: Modni izbori Kate Middlton u drugoj trudnoći

Da trudnoća čini ženu lepšom potvrđuje primer vojvodkinje od Kembridža. Elegantna Kate Middlton imala je još jedan blistavi trenutak i to na dobrotvornom gala događaju „Royal Variety“ u Londonu. Ona je došla u „Palladium“ teatar u društvu supruga princa Williama, a kraljevski par dočekao je Lord Lloyd-Webber, vlasnik tog pozorišta.
Među učesnicima programa bio je i britanski bend „One Direction“ koji je trenutno najveća svetska muzička senzacija, a vojvoda i vojvodkinja od Kembridža rado su se upoznali  sa članovima sastava.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Te večeri Kate je imala svoje najromantičnije izdanje u drugoj trudnoći. Crna čipkana toaleta američke dizajnerke Diane fon Furstenberg bila je pravi pogodak. Uska maksi haljina sa dugim rukavima savršeno joj je pristajala i otkrivala njen tek blago zaobljen stomak. Sve to u kombinaciji sa pažljivo odabranim nakitom i crnom torbicom činilo je tridesetdvogodišnju princezu neodoljivom. Svima je „za oko zapala“ i njena punnđa u stilu diva starog Holivuda.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Ovo je sigurno bilo najprefinjenije izdanje britanske princeze koja je trenutno u šesnaestoj nedelji trudnoće, a pogledajte i sve njene modne izbore od kako je objavila da čeka drugo dete.


Podeli

Scroll to Top