Rajićeva Shopping Centar slavi 5. rođendan, a tim povodom očekuju vas odlični popusti

Proslava 5. rođendana Rajićeva Shopping Centra započela je juče svečanim otvaranjem izložbe poznatog fotografa Danila Pavlovića nakon koje je usledila žurka za VIP zvanice. Tom prilikom gosti su nazdravili početku nove sezone, a lokacija u srcu grada sa jedinstvenim pogledom na glavnu beogradsku ulicu bila je savršena kulisa za opušteno druženje uz Aperol Spritz, Prosecco Mionetto i, naravno, mnogo smeha. Za atmosferu i dobar vajb bio je zadužen DJ Luton, a okupljene su pozdravili predstavnici Rajićeva SC i tom prilikom su otkrili ambiciozne planove za novu sezonu i budući rad centra.

Iva Chu
Izložba fotografija Danila Pavlovića

Najveću pažnju očekivano je privukla izložba u okviru koje su prikazani foto printovi velikih dimenzija, koji su pretvorili šoping centar u svojevrsnu galeriju. Najbolji deo priče jeste činjenica da izložba ima humanitarni karakter, a sve fotografije će biti licitirane na Rajićeva SC društvenim mrežama do 12. oktobra dok će prikupljena novčana sredstva biti donirana u dobrotvorne svrhe humanitarnoj fondaciji Humana srca.

Irena Trifunović i Ivan Radojčić
Pijanista Nemanja Nikolić

Povodom 5. rođendana Rajićeva Shopping Centar nudi svojim kupcima i značajne popuste i zanimljiv zabavni program. Tako do 25. septembra sve posetioce očekuju specijalni popusti u iznosu od 15 do čak 70%. Osim toga, u subotu će dečiji hor Čarolija nastupiti na Centralnom trgu Rajićeva SC od 13 časova nakon čega će biti organizovano svečano gašenje svećica uz kolače iz
Mandarina Cake Shopa. Takođe, između 13 i 17 časova deca mogu posetiti štand za face painting, tokom oba dana vikenda. Za sve one koji žele da probude svoju umetničku kreativnost, tu je besplatna edukativna radionica slikanja Slikaj i cirkaj u nedelju 25. septembra od 13 do 17 časova.

Marija Đurovski i Milica Opačić
Ena Jović, DJ Luton i Jovana Mirosavljević

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top