U Parizu se otvara izložba posvećena Iris Apfel

Tokom Nedelje mode u Parizu, stilske figure i lik Iris Apfel zavladaće izlozima i prodajnim prostorom luksuzne robna kuća Le Bon Marché. „Iris u Parizu“ naziv je svojevrsne izložbe inspirisane njenim specifičnim stilom i životnom filozofijom kojom će se Iris uskoro predstaviti Parižanima.
Manifestacija počinje 27. februara, baš na dan otvaranja Paris Fashion Week-a i trajaće mesec dana. Organizatori na otvaranju očekuju brojne ugledne ličnosti iz modnog i sveta šoubiznisa, a i sama Iris biće prisustna na svečanosti.
– Nadam se da će ova izložba posetioce robne kuće Le Bon Marché inspirisati da pomere granice svog stila – rekla je ovim povodom Apfelova kojoj će ovo biti prva poseta francuskoj prestonici nakon 10 godina:
– Ne znam zašto se svi oblače tako predvidivo. Svi igraju na sigurno što je prava šteta – objasnila je razlog zbog čega je prihvatila poziv luksuzne modne kuće.
Najavljena izložba sigurno će okupiti mnoge modne sladokusce, a oni koji budu želeli da unesu dozu nepredvidivosti u svoj stil odevanja, sigurno će dobiti neophodnu inspiraciju.

1ia 15116

Podeli

Scroll to Top