Uskoro se održava besplatni događaj Dan za Vas namenjen ženama koje se pripremaju za vantelesnu oplodnju i trudnoću

U nedelju 2. aprila, u hotelu Moxy na Vračaru (Njegoševa 2), održaće se besplatni događaj Dan za Vas namenjen ženama koje se pripremaju za vantelesnu oplodnju ili trudnoću. Tom prilikom prisutnima će se obratiti četiri predavača, koji će im ukazati da je tokom ovog perioda veoma važna sveobuhvatna briga o sebi.
Prvo predavanje pod nazivom Svesna trudnoća održaće prof. dr Sanja Sibinčić, koja će govoriti o načinima pripreme za postupke vantelesne oplodnje, sa posebnim osvtrom na donaciju reproduktivnog materijala i strahove i predrasude koje ova procedura budi kod parova.
Nakon toga, obratiće se dr Slavica Stefanović, spec. kvantne medicine, koja će govoriti o ishrani po testu intolerancije i primeni kvantne medicine u pripremi za VTO i trudnoću. Ona će prisutnima približiti moć potpuno neškodljive metode – terapije koja tretira ceo organizam, sva slaba polja i omogućava postizanje hormonske i psihoemotivne ravnoteže, kao i detoksikacije organizma.

prof. dr Sanja Sibinčić
dr Dušan Grujučić
Dr Slavica Stefanović
Dragana Jovanović

Dr Dušan Grujučić, doktor psiholoških nauka, otkriće tri načina da osnažite emocionalnu izdržljivost tokom ovog procesa. On će prisutnima pokazati praktične tehnike za prevazilaženje straha, ljutnje, tuge i ostalih teških osećanja, kao i vežbe za uspostavljanje kontakta sa reproduktivnim traktom i svojim telom.
Na samom kraju, obratiće se i Dragana Jovanović, ekspert za lični razvoj i joga učitelj, koja će govotiri o tome kako joga može da poveća šanse za uspeh vantelesne oplodnje sa posebnim osvrtom na upravljanje stresom putem tehnika disanja i hormonalne joge, koje ćete moći da primenjujete samostalno.

Dan za Vas je jedinstven i prepoznatljiv događaj, koji promoviše lični razvoj i zdravlje žena. Osnivač i idejni tvorac ove tradicionalne manifestacije je Dragana Jovanović, lider na području ličnog razvoja, sinonim autentičnosti i pozitivne energije, balansa i života bez stresa. Za poslednjih 10 godina organizovala je 29 puta Dan za Vas, gde je aktivno ucestvovalo vise od 10.000 zena, a predstojeći događaj biće 30. po redu.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top