Vladimir Simić: Pet letnjih frizura koje možete poneti u različitim prilikama

Stilizovanje kose je neverovatno intiman čin za koji je potrebna prava osoba i velika količina povjerenja, naročito ako ste javna ličnost kada svako ima pravo da komentariše vašu frizuru. Zato je odabir pravog stručnjaka jedna od značajnijih stvari. Jedan od omiljenih frizera među našim poznatim damama jeste Vladimir Simić čiji salon Indigo na Vračaru rado posećuju mnoge Beograđanke. Šarmantni umetnik sa makazama izdvojio je pet frizura koje su vladajuće ovog leta i koje preporučuje svim ženama.

1p vs 10615

#1 Sezone matura su već završene, ali zato i dalje traje sezona svadbi, a ova blago zatalasana frizura je idealna za venčanja. Predlažem da sklonite kosu sa lica i da je blago uvijete pomoću figara ili četke. U pitanju je vrlo jednostavna i elegantna frizura koja se odlično slaže uz glamurozne toalete. Jedna je od večnih frizura i na svakom crvenom tepihu bez obzira da li se radi o dodeli Oskara ili MTV nagrada, uvek ćete imati bar jednu glumicu ili pevačicu koja će imati blago zatalasanu kosu.

2p vs 10615

#2 Mokri izgled kose ili takozvani wet look postao je aktuelan nakon revije modne kuće Gucci na kojoj su manekenke prošetale ovakve frizure. Dugu ispravljenu kosu koja je zalizana od lica do kraja temena nakon toga su prošetale mnoge dame. Ovu frizuru devojke lako mogu da naprave i kod kuće tako što će isfenirati kosu prema nazad, a potom gel ili neki jači lak nanositi na kosu dok je feniraju. Ovaj izgled je odličan za sve vrste koktela, pa čak i za večernje izlaske u klubovima jer je veoma efektan. Devojke bi morale da povedu računa o make-upu kada nose ovu frizuru jer ona ističe lice.

3p vs 10615

#3 Ovo je asimentrična frizura gde smo uz pomoć ekstenzija dobili izgled asimentričnog paža. U pitanju je frizura koja je namenjena mlađim devojkama, a osim oblika, veoma je zanimljiv i kolorit. Sara Jovanović se opredelila za neobično trendi farbanje, pa je tako njena kosa različitih boja od sivo-zelene do hladno plave na samim krajevima. Jako je bitno da se naglasi da devojke koje žele da se poigravaju sa hladnim pastelnim tonovima koji su aktuelni ove sezone moraju da imaju beo ten, jer im u suprotnom ove boje neće dobro stajati.

4p vs 10615

#4 Glumica Tamara Dragičević se nedavno opredelila za promenu boje kose, a želela je da posvetli svoju boju ali da to izgleda što prirodnije. Odlučili smo da joj uradimo senčenje koje je nešto između balayage-a i klasičnih pramenova. Na taj način odbili smo odličnu igru boja koja izgleda prirodno.

5p vs 10615

#5 Nakon višegodišnje vladavine različitih varijanti bob frizura, duga kosa se definitivno vraća u modu, a nakon revije Stelle McCartney ponovo su u trendu i duboke šiške. Zapravo se nose takozvane hipi frizure koje se odlično uklapaju uz vladajući modni boho trend. Bojana Barović se odlučila za sklaćenje šiški, a iako se one utapaju u frizuru koja je stepenasta, duboko su sečene kao što sam trend zahteva. Kod njene frizure je zanimljivo i to što je ošišana stepenasto čime smo dobili na volumenu, ali tehnikama koje su sačuvale gustinu i nemamo okrzane krajeve što se često dešava prilikom stepenastog šišanja.

Podeli

Scroll to Top