Vodeći instruktori joge spremaju besplatni javni čas

Decembar je pravo vreme da se započeti poslovi završe, a misli usmere na sumiranje godine koja je pri kraju. Vreme je da se posvetimo sebi i uspostavimo balans duha i tela. Zato je organizovan novi Reebok X-Challenge joga trening koji će biti održan u nedelju 18. decembra sa početkom u 10:30h na 25. spratu poslovne zgrade Ušće – Top of the Hub.

1j-131216

Uz fascinantni pogled na Beograd, joga izazov vodiće Dragan Lončar, jedan od najpoznatijih joga učitelja u Srbiji i osnivač škole Vidya Yoga i Nina Lazić, joga master transformacione joge, integralne hathe i savetnik naturopatije.

2j-131216

Ovaj X-Challenge trening imaće akcenat na podizanju energije i jačanju celog tela. Paralelno sa veoma preciznim instrukcijama koje se tiču načina zauzimanja, zadržavanja i napuštanja asana – joga poza, prisutnima će biti objašnjene i vežbe disanja pre i tokom asana, što je podjednako važno kao i pravilno zauzimanje poza.

3j-131216

Pogled na svetlucanje bele jelke uz nežnu, opuštajuću muziku koja ispunjava ovaj prostor u staklu, nagoveštavaće dolazak praznične noći i zimskih dana odmora koje svi priželjkuju. Svoje želje i ciljeve za narednu godinu svi prisutni moći će da zapišu na novogodišnjim lampionima i okače na jelku. Tako će i na simboličan način zabeležiti sve ono čemu teže u narednoj godini. Pet najinspirativnijih „Be More Human“ poruka Reebok će nagraditi specijalnim poklonima.
Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara. Više informacija na sajtu reebok.rs.

4j-131216

Podeli

Scroll to Top