Hotel i restoran Pavilion ponovo su otvorili svoja vrata, a mi imamo sve insajderske informacije o njihovom novom konceptu
Odavno smo naučili da beogradska gastro scena nikad ne spava, a aktuelnu sezonu definitivno je obeležilo ponovno otvaranje hotela i restorana Pavilion. Lociran na Dorćolu, najstarijem kvartu Beograda i predvodniku nove lifestyle scene, u ulici Dobračina 39, ovaj boutique hotel poslednjih godina stekao je titulu jednog od simbola našeg grada kao mesto koje spaja tradiciju vrhunske kuhinje, moderan servis i jedinstvenu atmosferu. U skladu sa tim, odavno se pokazao kao idealno mesto za radni doručak ili poslovni sastanak, ali i porodični ručak tokom vikenda ili večernji izlazak sa društvom. Novo otvaranje obeležio je i novi meni, ali i muzički program, a sve detalje otkrivamo vam u nastavku.
DORUČAK KOJI SE PAMTI
Ponovno otvaranje hotela Pavilion donelo je osvežen dizajn, novi meni i bogatiji muzički program, čineći ga savršenim mestom za svaku priliku. Da počnemo od toga da se doručak sada služi svakog dana od 8 do 15h što u prevodu znači da je idealan izbor i za doručak i za brunch, posebno tokom vikenda. Ukoliko želite da na početku dana uživate u prostranoj terasi i prijatnoj atmosferi na pravom ste mestu. Ovde možete uživati u druženju sa prijateljima, poslovnom doručku sa klijentima ili u jutru provedenom sa porodicom. Ako nas pitate, odlično je mesto i kada želite da u miru i uz ukusan obrok i kafu ujtru odgovorite na mailove pre nego što krenete u kancelariju.
Naravno, posebnu priču čini meni na kome se, između ostalog, nalaze jela poput Benedikta sa lososom, Croque-Madame, engleskog doručka, omleta i kroasana.
VEČERNJI MENI PO MERI SVAKOG HEDONISTE
Svakog popodneva i večeri, hotel Pavilion postaje mesto vrhunske gastronomije koje će zadovoljiti čak i najistančanije ukuse. Naime, od 16h pa sve do ponoći tokom radnih dana, a petkom i subotom do 1h, očekije vas meni po meri vrhunskog hedonizma. Među našim favoritima sa večernjeg menija posebno izdvajamo rižoto sa škampima, losos sa pireom od šargarepe i krompira, goveđi i riblji tartar, vinsku platu i kremasti čokoladni fondan za desert.
Highlight nove ponude svakako je večernji program koji se održava od četvrtka do subote kada su večeri rezervisane za gostujuće di-džejeve što je ujedno i odlična prilika da u noćnom baru Paviliona isprobate neke od brojnih kako autorskih tako i klasičnih koktela.
NOVOGODIŠNJI PROGRAM
Poseban program u hotelu Pavilion očekuje vas 31. decembra, a novogodišnja žurka ovde počinje već u vreme ručka. Da budemo precizniji, u Pavilionu od 14h počinje novogodišnji matinée kada će nastupiti Leo Minor koja će biti za miks pultom sve do 17h, a nakon nje za muzički program biće zadužen DJ DOO.
Nakon novogodišnjeg matinéa kreće veliki party koji će u 21h otvoriti Petar Martić dok će nakon ponoći goste zabavljati DJ Nevena Jeremić.
Tekst: INJournal magazin
Foto: Kseniia Martynova, Instagram (@pavilion_belgrade)