Vodič za leto: pripremi hladnu Insta Grand kafu i uživaj na svoj način!

Ovog leta pokrenite raspoloženje i osetite dobre vibracije uz nezaboravne ukuse iz Insta Grand portfolija!

Za sve istinske ljubitelje kafenih užitaka, ali i hladnih napitaka, Insta Grand donosi neodoljivi starter pack koji pruža spoj ledenog osveženja i bogatog kafenog ukusa. Insta Grand Freeze Classic i Insta Grand Freeze Coconut kao stvoreni su za tople dane pod suncem! Priprema je veoma brza i jednostavna, uz raznolike opcije kako da spremite omiljenu kafu. Samo dodajte hladnu vodu ili mleko, nekoliko kockica leda, čokolade ili sladoleda, i prepustite se savršenom osveženju koje će vas rashladiti kada temperatura dostigne maksimum. Budite kreativni i servirajte je u elegantnim staklenim čašama, uz šarene slamke ili dekorativne suncobrančiće.

Kada je reč o prepoznatljivom triu Insta Grand Classic, Gold i Crema, ne zaboravite da su i ovi ukusi odličan match za leto, u ledenoj varijanti, a uz njih možete uživati baš na svoj način! Za prave sladokusce, imamo i poseban predlog: iskoristite jedno toplo julsko popodne da pozovete prijatelje i pripremite im idealno osveženje za trenutno rashlađenje.

Recept: Stavite u blender jednu veliku kuglu sladoleda od vanile, malo vanila ekstrakta, oko sedam kockica leda i jednu šolju ohlađene Insta Grand Classic, Gold, ili Crema kafe. Sve sastojke zajedno izmiksajte, sipajte u najdražu čašu i ukrasite šlagom, rendanom čokoladom ili prelivom od karamele. Gosti će biti oduševljeni!

Priuštite sebi jedinstveno uživanje i otkrijte zašto su Insta Grand ukusi pravi izbor za osveženje tokom leta!
Pokreni raspoloženje uz ledeno dobru kafu!

Tekst i foto: Grand kafa

Podeli

Scroll to Top